Däckhotell i Stockholm – mycket bättre än din balkong

Att förvara dina oanvända däck på ett däckhotell i Stockholm är ett betydligt bättre alternativ än att ha dem i bakluckan, på balkongen eller i köket hemma.

Du som är bilägare vet hur många däck du behöver. Åtta stycken, minst. Tyvärr kommer dock inte alla däcken användas samtidigt och däck som inte används behöver förvaras någonstans. De kan visserligen åka med i bakluckan hela säsongen off-season, men det är inte ett alternativ särskilt många människor brukar tycka är så praktiskt.

Inte heller brukar det vara populärt att förvara sina vinterdäck på balkongen under sommarhalvåret. De tar upp oerhört mycket plats, och kan knappast med all vilja i världen fungera som någon typ av industriell balkongmöbler. Smutsiga däck och skira sommarklänningar hör icke ihop.

Däckhotell byter däck åt dig i Stockholm

En betydligt bättre lösning på problemet med däckförvaring är att anlita ett däckhotell i Stockholm. På ett däckhotell behöver du inte ägna dina sommardäck en enda tanke under vinterhalvåret, och du slipper se dem i förrådet, vardagsrummet, köket eller var du nu annars hade förvarat dem.

På ett bra däckhotell kan du dessutom få hjälp med att byta däck, vilket kan vara skönt. Då slipper du oroa dig för om du verkligen drog åt alla de där muttrarna ordentligt. Och om du hör till dem som bär de där skira sommarklänningarna som inte vill komma i närheten av smutsiga däck, är även hjälp med att utföra däckbytet något som kommer rädda din garderob.