Om oss

Ambitionen med den här sidan är att förmedla kunskaper vidare till våra läsare. Vi kommer att skriva om saker som vi kan mycket om genom exempelvis våra yrken. Men, vi kommer även att skriva om saker som vi själva inte kan så mycket om – men som vi vill veta mer om och där den fakta vi hittar kommer att presenteras här. Målet är att bredd slår spets: vi ska skriva om allt mellan himmel och jord, blanda högt med lågt och ta oss an såväl tunga som mer lättsamma ämnen och områden.

Vi kommer att skriva om saker som ligger oss varmt om hjärtat. Bygg- och renoveringsfrågor, exempelvis: Hur renoverar man ett hus, kan man bygga om ett badrum utan några egentliga förkunskaper och vilka yrkesmän kan hjälpa en om man kör fast?

Träning är ett annat område som vi brinner för. Vi älskar att röra på oss och även om vi är långt ifrån några atleter så vet vi vikten av att hålla igång kroppen. Det ger oss endorfiner som i sin tur gör oss både piggare, gladare och mer alerta. Tillsammans med rätt kost så kan rätt träning göra underverk för både kropp och själ. Vilken träningsform passar dig? Det ska vi ta reda på!

Vi kommer även att titta närmare på vår samtid. Hur kommer det sig att fler och fler par väljer att skilja sig och varför ökar exempelvis antalet vårdnadstvister? Hur kan en tandläkare hjälpa dig till ett bättre liv? Varför väljer fler familjer att ta professionell hjälp med hemstädning – och hur fungerar egentligen rut- och rot-avdraget?

Allt detta – och mycket, mycket mer – ska vi gå igenom här. Vi är vetgiriga och nyfikna. Det borgar för regelbundna uppdateringar och en dynamisk, informativ sida för dig att ta del av. Varmt välkommen!