Tandläkare i Solna ser över din munhälsa

Om du har problem med din munhälsa, ska du regelbundet låta undersöka dina tänder. Ett bra förslag är att boka in dig för besök hos en tandläkare i Solna.

Det är svårt att tänka sig att någon älskar att gå till en tandläkare. Det finns till och med personer med utvecklad tandläkarskräck och som vägrar att ens undersöka sina tänder. En sådan inställning är helt obefogad och leder till problem med munhälsan. En dålig munhälsa kan dessutom leda till andra kroppsliga besvär.

Idag arbetar tandläkare och tandhygienister med största varsamhet med patienten. En tandhygienist börjar ofta sitt jobb med att ta röntgenbilder på patientens tänder. Bilderna presenteras för en tandläkare och hon eller han avgör om någon tand måste lagas eller åtgärdas på något sätt.  

Tandläkare i Solna vårdar din mun

“Borstar du verkligen dina tänder ordentligt varje dag?” frågar din fru dig. “Det tycker jag visst att jag gör och jag använder dessutom tandtråd varenda kväll framför tv:n och det har du väl sett?” svarar du. “Men jag tycker att dina tänder blir alltmer gula och är du säker på att du inte fått tandsten?” replikerar hustrun.

Jag får gå min fru till mötes och boka tid hos en tandläkare i Solna, tänker du. Undersökningen och tandhygienistens arbete går som en dans. För det första visar röntgen att du inte har en enda tand med hål och någon tendens till tandlossning finns inte. Du kan lämna tandläkarstolen med ett bländande leende och naturligtvis bokar du ny undersökning om ett år. För mer information om tandläkare i Solna gå i på www.solnadental.se.